Over mij


 ESSENCE OF BEAUTY & BEAUTY TATTOO

 

Ik ben Yvonne Duyvestijn, gediplomeerd schoonheids- en permanente make-up specialiste én professioneel tatoeëerder. In 2006 ben ik gestart met mijn schoonheidssalon Essence of Beauty in Voorschoten en inmiddels heb ik hier een vaste en tevreden klantenkring opgebouwd. Sinds 2022 ben ik ook de eigenaresse van Beauty Tattoo, een nieuwe tak die is toegevoegd aan mijn schoonheidssalon, gespecialiseerd in kleine beauty tattoos. 

 

BEAUTY & TATTOO = BEAUTY TATTOO

 

Mijn interesse voor tatoeëren kon ik altijd kwijt in mijn PMU skills maar ik merkte steeds vaker dat ik ook graag mooie ontwerpen wilde maken voor tatoeages. Mooie, vrouwelijke ontwerpen, kleine beauty tattoos als sieraad. Beauty Tattoo was geboren! Ik heb me bijgeschoold in het zetten van tatoeages, en de nieuwste technieken. Na mijn opleiding ben ik in 2021 gestart met Beauty Tattoo.

 

KLEIN MAAR FIJN

 

Het zijn de kleine dingen die het leven mooi maken. Daarom heb ik me gespecialiseerd in kleine tatoeages. Mijn kracht ligt in de vrouwelijke, kleine ontwerpen. Subtiel aanwezig, net als een sieraad. 

 

JOUW TATOEAGE IS PAS KLAAR ALS JIJ TEVREDEN BENT

 

Mijn streven is 100% tevreden klanten. Hygiëne en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel. Voor een professioneel schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialiste én tatoeëerder is het van groot belang om op de hoogte te blijven van de laatste technieken, behandelingen en producten. Daarom volg ik masterclasses, vaktrainingen, bezoek ik beurzen en lees ik vakbladen.

 

Het geeft mij voldoening om het mooiste uit een mens te halen en ze zowel van binnen als van beter mooi te laten voelen. Ik hou van mijn vak en hoop je met Beauty Tattoo die mooie herinnering en een prachtig blijvend sieraad te kunnen geven, helemaal afgestemd op jouw wensen! Hopelijk tot snel bij Beauty Tattoo!

 

Yvonne