Welkom bij Beauty Tattoo!

BEAUTY TATTOO IS ONLINE!

 

Het is zover, Beauty Tattoo is nu ook online geopend! Vanaf 2021 mag ik mijzelf naast schoonheidsspecialiste en PMU-specialist ook professioneel tatoeëerder noemen! Al sinds 2006 run ik met veel plezier mijn schoonheidssalon in Voorschoten. Ik deed natuurlijk al PMU dat ook een vorm van tatoeëren is maar ik hield erg van mooie ontwerpen tekenen. Dus besloot ik me ook te specialiseren in beauty tattoos en na het afronden van de opleiding mag ik nu ook mooie ontwerpen op de huid tatoeëren.

 

LIEFDE VOOR KLEINE, VROUWELIJKE TATTOOS

 

Ik heb een voorliefde voor kleine tattoo's en daarom heb ik besloten me hierin te specialiseren. Mooie, kleine vrouwelijke tattoo's vind ik echt een sieraad op de huid. Omdat ik al gespecialiseerd ben in beauty kwam de naam vanzelf. Beauty Tattoo is precies wat het zegt. Het staat voor lieve, kleine tattoos. Dan kun je denken aan vlinders, namen, symbolen, bloemen. Mijn eerste tattoo's zijn naar volle tevredenheid gezet en ik wil mijn portfolio graag uitbreiden.

 

KOM JE OOK VOOR EEN BEAUTY TATTOO?

 

Wil jij ook graag een mooie, kleine tattoo, die wordt gezet in de gezellige omgeving van mijn schoonheidssalon, twijfel dan niet en maak een afspraak! Ik ga een uniek ontwerp voor je maken en we maken hem pas definitief als je helemaal tevreden bent! Jij blij, ik blij!

 

Ik heb ontzettend veel zin om Beauty Tattoo op de kaart te zetten en op jouw huid! Ik zie je graag verschijnen!

 

Liefs,

 

Yvonne

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0